Friday, October 21, 2016

MEGAN FOX

 Ime: Megan Denise Fox
Datum rođenja: 16 maj 1986
Mjesto rođenja: Rockwood, Tennessee, USA
Visina: 5′ 4″ (1.63 m) 
Megan Denise Fox je rođena 16. maja 1986. godine u Rockwoodu, država Tennessee. Odrasla je u katoličkom okruženju i pohađala je i katoličku školu 12 gdoina. Megan je svoju mladost provodila s ocem u Tenneseeu, njeni roditelji su se rastavili kada joj je bilo samo tri godine ali se njena majka ubrzo ponovo udala za mnogo starijeg muškaraca. Zbog toga se porodica preselila na Floridu u grad Port St. Lucie. Zbog strogog pristupa njenog očuha, Megan nije smjela ni urediti svoju sobu, sve je moralo biti upakovano i skoro sterlino. Tada su počeli i njeni prvi napadi ili kako ih ona naziva panični udari. “U tom periodu sam prvi put osjetila negativnu energiju i destruktivnost, nekada sam bila i bijesna a nisam znala kako da se kontrolišem niti šta da radim kako bih sebi pomogla. Počela sam i sa terapijama kod psihijatra ali mi ni to nije pomoglo”.Na filmu je debitirala 2001. godine ulogom u filmu “Holiday in the Sun”. U nekoliko narednih godina je gostovala u serijama “Hope i Faith” i “Dva i pol muškarca“. Najpoznatija je po ulogama u filmovima “Transformeri” i “Transformers: Osveta poraženih“. 
Megan je fan stripova, anima, video igara i njena omiljen umjetnik je Michael Turner, čiji “Fathom” strip glumica smatra svojom dugogodišnjom opsesijom. Priznaje da je probala droge, pa tako zna da joj se ne sviđaju, ali podržava legalizaciju marihuane, priznaje i da je konzumira i da je ne smatra drogom. Otvoreno kaže da bi bila prva u redu da kupi džoint.
Sa 20 godina je dobila strah od letenjaa i otkrila je da sluša pjesme Britney Spears dok leti kako bi pobijedila strah. Kaže i da se bori, ali da je i veoma ranjiva, može i da bude agresivna , dominantna i sebična. Emocionalno je nepredvidiva, ali je i manijak za kontrolu.
Ova glumica se smatra seks simbolom i često je na listama muških časopisa najzgodnijih djevojaka, uključujući i “Maxim” i “FHM”Rezultat slika za megan fox

No comments:

Post a Comment