Thursday, September 29, 2016

ALICE HUNTINGTON-WHITELEY

 Ime: Rosie Alice Huntington-Whiteley
Datum rođenja: 18. APRIL 1987
Mjesto rođenja: Plymouth, Devon, England, UK
Visina: 5′ 9″ (1.75 m)
Rosie je rođena u Fridom Filds bolnici u Plymouthu, Devon, Engleska, kao kćerka Fione, instruktorke fitnesa, i Charlesa Hantingotn-Whiteleya. Ima mlađeg brata i sestru, Tobija i Florens. Njen pradjed je bio političar Sir Herbert Hantington-Whiteley, prvi baron.
Rosie je odrasla u Tavistocku, Devon, Engleska. Dok je pohađala Tavistock koledž 2003. godine, otkrivena je od strane Profile Model Managementa dok je tražila privremeni posao u nekoliko londonskih modnih agencija. Prije nego što je počela da se bavi modelingom, ovaj posao nikada nije smatrala pravim poslom kojim je planirala da se bavi “iza scene”. Nakon dobivanja GSCEa (diplome koju student dobiva iz raznih predmeta, kada ima 14-16 god.), Rosie napušta školu na sredini 6. semestra kada je u godisnjaku sa najviše glasova bila opisana kao “Osoba koja će najvjerojatnije postati Supermodel”.Nakon godinu dana modelinga u svojoj zemlji, Rosie debitira na modnoj pisti u NY, tijekom sezone jesen / zima 2004. Tada pravi zapažena pojavljivanja u Elle Girl i Teen Vogueu. Pojavila se i u kampanjama za Abercrombie & Fitch, Bloomingdale ‘s, Clinique, DKNY, French Connection, LAMB, Pepe Jeans, Ralph Lauren, i Top. 2008, bila je šesto mjesto na Harper’s Bazaarovoj listi najbolje obučenih za 2008. godinu. Sljedeće godine, Rosie je primila El nagradu za najboljeg modela 2009. godine. Također je i snimila kratki provokativni film gdje je igrala ženu čiji je dečko zaboravio Valentinovo. Također, bila je slikana za čuveni Pireli kalendar, gdje je fotograf bio Terry Richardson 2010. godine.
Od 2006, Rosie je model za kuću donjeg rublja i kozmetike, Victoria ‘Secret. Počela je sa svojom karijerom za ovaj brend na Victoria ‘Secret modnoj reviji 2006. godine, u kolekciji Coquettish Fetish obučena u uski korzet s crnom mrežom preko, hodajući pistom u Los Angelesu pored iskusnih modela poput Gisele BündchenAlessandra Ambrosio, i Adrijane Lime. 2010. godine, Rosie je postala Victoria ‘Secret Angel. Rosie je također i u katalogu kupaćih kostima ove kuće iz 2010. godine, “SWIM”,Slikovni rezultat za rosie huntington whiteley

No comments:

Post a Comment